Blog

jeg lavede en sang om at jeg tændte på fødder!

Ville høre om nogen kunne tænke sig at se en video, til sangen om fødder.. Rigtigt sommerhit, hvis jeg selv skulle sige det..!ikke fordi jeg giver en fuck, men det er tanken…Hvordan går det? Kender du nogen der bliver ved med at gøre det der ikke virker og så forventer at det virker, en skønne dag?? Hva med dig..??? JA, DIG !!

Kender du dem der siger der de ikke vil ingenting, men det præcis hvad de vil ?

Læg dig på sofa’en og læs noget som du gerne vil høre, og som du tror på i forvejen, så skal du nok blive SÅÅÅ klog.. Bevæg dig kun i felter som du er sikre og som sælger, og tag ikke imod komplimenter, for det er din egen ophøjede tanke om din storhed der betyder noget.. Når nogen siger noget pænt til dig, så tag det som en anledning til også at blære dig, ved at virke som om du ikke forstår det, hvorfor nogen er så imponerede over dig og hvorfor de synes det er noget specielt.. Det får dig til at fremstå ydmyg og sympatisk, selvom det kun er fordi at du ser ned på alle dem du snakker med.. Hvis der er noget du ikke forstår, er det fordi, at du er så fantastisk klog…. Du er så klog, at folk der bruger tid på dig, burde skrive en bog, om netop denne tid.. Du er en gave til planeten og alt hvad du ejer, er en sølle trøst, i forhold til hvad du burde eje… Du burde få din egen planet (hvis du ikke allerede har købt én og er igang med at befolke den med dyr af din slags) og man skulle give dig en tur på korset, udenlukkende for at du kan mærke varmen fra solen, for selvom du skygger for den, så er solens stråler ikke kraftige nok til at skyde energi i sådan en resurse som dig..

Jeg synes at det at du også snakker dansk, er SÅ forbløffende.. Jeg er simpelthen så heldig, at jeg kan jeg forstå hvad du siger, når du pakker en nedsættende ene-tale ind som en belærene og venlig samtale, som vi om lidt er færdige med.. Og når du også fortæller mig at mine handlinger er grund til dine hængepartier, så bliver jeg simpelthen så glad.. Tænk at du ville bruge 10 min af din tid, og 5 af dem på at sige at jeg skulle tænke anderledes, for der ikke timer nok i døgnet til genier som dig og du ved nemlig lige præcis hvordan man skal tænke..

Jeg føler mig helt godt tilpas, nu hvor du snakker med mig og jeg ved at du gør det udenlukkende for min skyld.. Vi burde snakke noget mere !!

jeg tror det er bedst sådan!

Du sagde jeg ikke skulle åbne mine øjne, for så ville JEG opleve noget slemt.. Well.. Her er min besked til dig.. Velkommen til verden ! Hvad kunne du tænke dig? Måske en unge til?? Kan du så holde det ud???… Jeg kunne forstå at man gjorde sådan i 70’erne og 80’erne og 90’erne.. Men NU?? ikke så meget!! Har du prøvet at være spændt fast til en seng og blive fyldt med medicin så du ligger stille? – Det faktisk umuligt at bevæge sig, men hvis du nu sku prøve noget som du ikke kan, så kan du ikke !!

Har du prøvet at være i en gabestok? Kan du lide at spytte på folk.. ?? Har du prøvet at spytte på folk fra en gabestok?? Det sådan ca. sådan jeg har det.. – Hvis gabestokken er at jeg fyldt med en følelse af at få en spændetrøje på, og at spytte på folk, er at jeg prøver at minde dig om at jeg ikke kan bruge mine hænder, på facebook, på skrift, skrevet med diktation, og som ingen alligevel læser..

Jeg får ro for et kort sekund, når jeg dikterer dette.. Det derfor jeg gør det.. Og det kan jo være jeg får en stemme, når jeg ikke er her mere !! – og det glæder jeg mig til !!Er du glad for dit hus? Jeg har hørt at man kan blande et medikament fra mit køkken med et andet almindeligt hus-mor medikament (som du kan købe uden recept i supermarkedet) og du kan skabe en farlig gas, og at man kan putte det i ventilations-systemet ! – Så meget for udluftning og aircondition.. Distributions netværket hedder det i mit hoved..

Halvdelen af mit liv har jeg brugt på ingenting, og er du tilfreds.? Eller er du umættelig..?

Jeg tror allerede du har fået nok.. Men jeg er løsningsorienteret!! Lad mig hjælpe dig med dit næste måltid.. Hvad sker der hvis man putter sin fod i maven.. eller din fod i din mave, rettere sagt.. Har du prøvet at klippe negle på fødderne med tænderne.. Øv dig.. Dine fødder kunne blive dit næste måltid.. Hvertfald hvis jeg skal bestemme…!

Kan du huske bladet “en skør, skør verden” !?- Der fik du ihvertfald hver anden side i farver, og med rigtige informationer.. Det er da mere end din avis!! Præsident clinton adopterede nok ikke en rum-baby, men jeg tror med den hovedpine jeg har lige nu, at jeg kan lave spejleæg i panden..

Jeg fik tilbudt et forfatter-kursus til 11.000 kr. hvis jeg skulle have folk til at læse mine tekster…. Så kan det bedre betale sig at hoppe udfra rundetårn, sys jeg… og bare rolig, det ikke fordi jeg vil hoppe i døden, for jeg kan nemlig flyve!!

Er det meget forkert at sige, at de mest maskuline mænd, har inspireret til hele bøsse-kulturen – Med deres morgen-ritualer med skraberen og creme-behandlinger af huden og hele måden de klæder sig… Og er det så forkert at sige at jo mere mand du er, jo mere bøsse er du? Det jeg ser er jo mere mænd er mandige, jo mere optagede er de af andre mænd.. Det mest mandige man kan gøre er udfordre en anden mand til kamp.. Ikke kamp til døden.. Bare kropskontakt.. Gerne med en cirkel af læder, på et stadion.. Eller bare kontakt.. En-vejs-kontakt, hvor du driller dem til de græder, og så driller dem med at de kan græde..Husk beskyttelse !! det også meget mandigt… Det er også meget mandigt at bruge kondom.. Gerne også handsker.. Og hvis kvinder har nogle fejl, så fyldes du med afsky ved tanken om røre ved dem, mens du rører ved dem med handsker på…Skyld skylden på alkoholen.. Tænk at du kunne røre ved en kvinde, men sådan et modermærke… Eller sådan nogle skønhedspletter.. Eller sådan en bussemand i næsen…

Du må hellere sørge for dit næste mingle-menneske er perfekt.. Og så være optaget af kvinder på pornhub, som er kosmetisk formet sådan så de ser perfekte ud, indtil du finder én, som er helt perfekt..Og du må bruge næste dag på at drille andre mænd, for så er du en rigtig mand..Gør det dog med beskyttelse!! Gerne bag et synonym på en vag pop-sang, som bliver kendt for omkvædet hvor det er ligeså generisk, at andre mennesker end dem det handler om, æder det..Så kan du tjene penge på andre mænds bekostning, og tro at jo mere grænseoverskridende du er, og jo mere du gør noget ved dem som du ikke selv ville kunne klare, jo mere sikker er du på at ofrene ikke hævner sig..

Slå folk halvt ihjel, og så gem dig ! så er du rigtig mand..

“Det er ikke muligt at ændre på mennesker”.. i beg to differ, George..!

Seriøst.. Har du hovedet stukket helt op i arsen på et kæledyr, eller hvad?

Giver det mening for dig?? I har så travlt med at skyde alt ned, og kalder det ironi og humor, eller for andres bedste.. Well, her er den ultimitive nedskydning; stop med at skyde din fatsvage grævling, vi har intet tilfælles og du tror hele tiden tingende ændrer sig til noget bedre, ligeså snart dit og dat, og mine forældre er Kaditterkadat, og jeg ved en ting eller to, omkring en ting eller to..

Retarderede drinks-drikkende tomgangs maskiner !Sådan her ser det ud, når man har det godt.. La vær at gør dine problemer til mine, jeg har rigeligt..

Nytårs-fortsæt mennesket.. Lige så snart jeg har sat den helt rigtige læse-lampe op, så kan jeg læse igen.. Når folk gør som jeg siger, så vil de takke mig bagefter.. Jeg ved hvad der skal til og det bliver imorgen.. Eller til nytår.. Eller næste nytår.. Eller til det rigtige nytår…Når jeg går på pension, så bliver der flere timer i døgnet til at gøre de ting der virkelig gør mig glad.. Løsningen på mit utroskab, er at afinstallere besked-programmet på computeren… Hvis jeg retter på folk, så vil de se hvor fantastisk jeg er.. Jeg kender folk bedre end de kender dem selv.. Hvis du bruger en sutteklud, så stopper jeg med at savle.. Hvis båden sejler med 7 knob og jeg svømmer med to, så indhenter jeg den, når benzin-priserne stiger.. Min kæreste er grunden til at jeg føler mig forpint.. Hvis jeg tager ud i skoven og laver et bål, så får jeg travlt med at komme hjem i bad.. Hvis jeg tager udenlands, så får jeg det bedre..Så bliver alting godt.. SÅ, vil alting ordne sigRapperen..Jeg skal fortælle hvordan alting er skruet sammen, på den mest vage måde.. Jeg skal komme med tilsvininger til folk som jeg stjæler penge fra.. eller kærester. Og jeg skal drille dem med det bagefter, fra min altan.. Og hvis de ringer på hoveddøren, så kan jeg ringe til dem og fortælle dem jeg ikke har tid.. Og at jeg ikke er hjemme.. ham de har set på altanen var ikke mig..Jeg skal bare la vær at gå så meget udenfor, så det kan betale sig at købe D-vitamin tabletter.. Hvis jeg bliver mere brun, så kommer jeg af med flere affaldstoffer når jeg går på toilettet.. Mine tekster er så sande, at jeg må finde dobbeltbetydninger for at få det hele med..Hvis jeg truer folk, så lader de mig være. Hvis jeg siger noget godt, og så noget dårligt, så gør det op for det.. 2 + 2 er fire fuckfingre.. hvis jeg sætter en tommelfinger i røven, så kan jeg ikke mere.. Jeg identificerer mig som cis-kønnet men kan ikke klare hvis folk kalder mig en sissy. Så går jeg hjem og skriver en sang dedikeret til en anden cis-kønnet og lader som om at jeg ikke er interesseret og bruger al’ min tid på ham og hans meninger..Jeg hader bøsser men hvis min søn vokser op til at blive homoseksuel, så er det okay..Min største frygt er døden; hvad hvis man nu skal fortsætte med at være sig selv, når man er død..? Jeg er ikke en kujon, selvom der ikke findes en større kujon i min omgangskreds.. Grunden til jeg ikke siger tingende direkte til folk, er fordi jeg er for meget værd, til at spilde tid på dem.. Jeg kan komme ud med mine inderste tanker, hvis jeg synger om min overflade og andres overflade.. Min hud skal smøres i sol-creme, fordi jeg skinner så meget på scenen.. Jeg har klaret det så godt rent økonomisk p.g.a. fordi jeg gør alt det som er svært…

Jeg kan ikke lide usikre ting….!

Min bil, min opgangsdør, min oplader.. Mit køleskab, min fryser, min kaffemaskine.. Vejret, corona, mine lunger, mine sokker, min røv.. SKAT, indkomst, kommunen, feriepenge, bonuser, frynsegoder..Fodbold, Christian Eriksen, Kim Larsen, Hitler, Scooby Doo, Frøer, Afrikanske væggelus..Rengøring, Job, vække-ur, min for korte bade-slange..Cancer, chancer, ned-vurderinger, realitets-orienteringer..Harddiske, Satelitter, P-skiver (specielt elektroniske), google-kontoer, adgangskoder, programmer til at huske adgangskoder..Virkeligheden, computerspil, fjernsyn, fjernbetjeninger..Iphones, samsung, binære tal-systemer, hotdogs, hotdog-ketchup..Opdeling, magt, politikere, kokain..Toge, C.I.A., pizzaudbringere, myldrebæ’s kebab, hvidløgsdressing..Udløbsdatoer, lønningsdag, fiktiv læsning, gravkøer..Høns, økser, bænke, bænke-biddere, bænke-varmere, Rynkeby..Smoothies, jord-bakterier, stivkrampe, fakirer, Kaliffen som gerne ville være Kalif, Araber-komplot, Danskere..Profeter, falske profeter, låne-firmaer, molotov-cocktails, diesel, rå-olie, geometri, picasso-malerier, tun på dåse..Bedste-forældrer, sladder, kontrol, tivoli, retshjælp, kropslige funktioner..Mango, mango-juice, conga’s, hovedpinepiller, morfin..Mennesker, dyr, planeten, solen, mælkevejen, mælk..Talater, plastik-poser med netto-logo på, farven gul, manglen af farven gul på alle fjernsyn, grankogler..Heste, hestevæddeløb, gambling, ruder 10, kortspillet UNO..Mænd, Kvinder, Transkønnede, Tarmskylning, tandlæger..Forskelsbehandling, Guillotiner, afklipning af fingre, afklipning af negle..Kom nu, du ikke engang i live…

Jeg løber tør for måder at få dig til at se !

Det endnu en klage.. Eller er det..?

Jeg føler mig helt udtømt og paff i forhold til hvordan jeg griber din opmærksomhed, hvis det forudgående ikke har virket; hvilket det ikke har..

Kunne godt tænke mig at vide hvad du betragter som kunst.. Det er da noget af et emne, hva?

Der er tanker som kører i loop med takten af lyden i mine hovedtelefoner.. Jeg pisser pisse gult på en grøn græsplæne.. Lyder det ikke lidt kunstnerisk?

Blomster blomstrer i fuld flora, – næsten lidt for pænt til at være en rigtig kunstner-sætning.. For tykt af poetisk tvang.. For farvet af et formål til at glide rent af tungen, at det bliver groteskt.I har kun kort tid til at forblive i jeres groteske pænhed. Det går kun op for de få..

Vil i skrive på min væg hvis jeg dør? Får jeg så opmærksomhed??

Jeg finder ro i at være på yderkanten af din bevidsthed.. Her hviler jeg mig i en blandning af billige øl og cyklusser som varer et par uger og ca. hver anden uge popper jeg op som en drage som fortæller ting, du ikke har mod på at tæmme og kaster ildstråler i retningen af dit lille hus.. Hvis du vidste hvad det endte i, ville du så give mig et kald?

Du har et hus med et brændvenligt stråtag og jeg kan slet ikke se hvorfor du stiller dig op på bagbenene, når vi ved du er skabt til at lette dem, og tisse vitaminer ud i en koncentreret stråle som minder mig om Bonanza-sangen og har den grønne farve som én af smagsvarianterne havde..