Projekter

Kig dybt, Rejs langt

Jeg har fundet løsningen på hvorfor folk hænger med hovedet.. Det er ikke nemt at lave forandringen og du kommer til at ramme nul-punket, men det er det hele værd, det lover jeg

Just Living Is Not Enough

Jeg skal opleve naturen fra den vildeste side.. Junglen, alle de store stablede sten og undergrunds-tunnellerne i paris.. LUK MIG IND, MAYYN..!

Find freden og nyd den..

Ligeså snart verden tillader det, så skal jeg udforske de steder hvor jeg fandt mening, da intet andet gav det.. Native Instruments fabrikker, et Pyramind samarbejde og sikkert også en ny ting, som at springe ud med faldskærm..

Derudover har jeg udlovet 18 ud af 50 gratis projekter, hvor jeg støber et musikprodukt, lige efter dit hoved.. Jeg forbeholder mig dog retten til at vælge hvem de sidste skal være.. Skriv hvis du vil ansøge om en billet..!!

Svømning for Wim Hof..

Jeg har tænkt mig at oparbejde et forhold til mine med-mennesker, gennem kulde..  Min drøm er at kunne blive dansk repræsentant for Wim Hof metoden.. Men fremtiden skal vise om jeg overhovedet tåler det.. Lad os gi det et skud, i år !